Doriani Cashmere

Doriani Cashmere is een Italiaans kledingmerk dat is begonnen in de jaren ’30. Het is gestart als een familiebedrijf met een corebusiness in het vervaardigen van riemen. Toen de volgende generatie aan de leiding kwam breidde het merk zich uit met veel verschillende kleding en in de jaren ’70 ging het zich alleen nog maar focussen op kleding. Doriani Cashmere richt zich vooral op mannenkleding en de collectie bestaat tegenwoordig uit truien, jassen, pantalons, schoenen en accessoires. De kleding wordt voornamelijk van kasjmier gemaakt. De herenkleding van Doriani Cashmere wordt nog steeds gemaakt in hun eigen fabriek in Italië.

MooRER

 

MooRER is een Italiaans kledingmerk. Ze maken exclusieve kledingstukken voor elke man die gaat voor een stijlvolle maar vooral moderne look. MooRER neemt kunst als uitgangspunt, en is opzoek naar schoonheid en harmonie, het Italiaanse kledingmerk wil los staan van de mode van het moment maar wel voortdurend in een evolutie zitten. Bij HS fashion kunt u terecht voor de nieuwste collectie van MooRER.

 

The Gigi

The Gigi is een nieuwe Italiaanse herenkleding merk, Mario en Pierluigi Boglioli lanceerden The Gigi tijdens Pitti Uomo in januari 2014. “Do not look back” is het motto van Pierluigi, creatief directeur van The Gigi, dat zich richt op enkele markten, zoals Italië, Japan en Duitsland. Het merk volgt een tailoring aanpak in de kledingproductie, edele grondstoffen, maar vooral op onberispelijke conctructie en de high-end fabricage, die de uitmuntendheid van Made in Italy zijn.

Rifugio

Rifugio is een lederfabrikant uit Napels. Alfredo Rifugio is al meer dan 50 jaar kleermaker van leren jassen. Alfredo begon toen hij 13 was en kreeg al snel de reputatie de beste lederbewerker van Napels te zijn. Rifugio werkt alleen met de fijnste huiden, en doet veel van de afwerking van de jassen met de hand.

Pal Zileri

Het Italiaanse herenkleding merk Pal Zileri is gespecialiseerd in formele en informele herenkleding. Het merk is opgericht in 1980 door Gianfranco Barizz en Aronne Miola. Pal Zileri heeft een breed assortiment stoffen die gebruikt worden om de beste maatpakken voor heren te maken. Alle herenpakken kunnen op maat worden gemaakt. Daarmee wordt exclusieve kwaliteit en service gewaarborgd. De collectie van Pal Zileri bij HS Fashion bestaat uit maatpakken, jassen en colberts.

HS Fashion

Wij zijn HS Fashion. Een exclusieve herenmodezaak in Eindhoven, gericht op Italiaanse designer labels.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
ErrorHere