MooRER

 

MooRER is een Italiaans kledingmerk. Ze maken exclusieve kledingstukken voor elke man die gaat voor een stijlvolle maar vooral moderne look. MooRER neemt kunst als uitgangspunt, en is opzoek naar schoonheid en harmonie, het Italiaanse kledingmerk wil los staan van de mode van het moment maar wel voortdurend in een evolutie zitten. Bij HS fashion kunt u terecht voor de nieuwste collectie van MooRER.

 

 

Doriani Cashmere

Doriani Cashmere is een Italiaans kledingmerk dat is begonnen in de jaren ’30. Het is gestart als een familiebedrijf met een corebusiness in het vervaardigen van riemen. Toen de volgende generatie aan de leiding kwam breidde het merk zich uit met veel verschillende kleding en in de jaren ’70 ging het zich alleen nog maar focussen op kleding. Doriani Cashmere richt zich vooral op mannenkleding en de collectie bestaat tegenwoordig uit truien, jassen, pantalons, schoenen en accessoires. De kleding wordt voornamelijk van kasjmier gemaakt. De herenkleding van Doriani Cashmere wordt nog steeds gemaakt in hun eigen fabriek in Italië. 

 

Hogan

Hogan is een Italiaans kledingmerk dat is opgericht in de jaren 80. Het begon toen als schoenenmerk en is nu uitgegroeid tot een merk met een volwaardige kledinglijn. Het merk Hogan werkt met toonaangevende designers om zo tot een unieke en stijlvolle collectie te komen. Bij HS fashion bieden wij de Hogan schoenenlijn aan. De tijdloze schoenen van Hogan zijn geschikt voor iedere dag of voor speciale gelegenheden. Ben je benieuwd naar de Hogan schoenencollectie van HS fashion? Maak een afspraak en kom langs aan de Lichttoren 10 in Eindhoven. Onze experts staan voor u klaar om de beste schoen voor u te vinden!

 

Santoni

Santoni is een Italiaans schoenenmerk dat bestaat sinds 1975 en is opgericht door Andrea Santoni. Kwaliteit staat bij het Italiaanse schoenenmerk hoog in het vaandel. De schoenen worden allemaal hand gemaakt en zijn voorzien van een persoonlijk certificaat. Santoni wil als merk hun Italiaanse creativiteit en vakmanschap tonen aan de hele wereld. Ondanks het ouderwetse vakmanschap gaat het Italiaanse merk wel degelijk mee in de tijd met hun actuele stijl en perfecte kwaliteit. Santoni heeft een zeer uitgebreide collectie aan schoenen. Neem een kijkje bij HS fashion aan de Lichttoren 10 in Eindhoven voor onze gehele Santoni collectie!

Pal Zileri

Het Italiaanse herenkleding merk Pal Zileri is gespecialiseerd in formele en informele herenkleding. Het merk is opgericht in 1980 door Gianfranco Barizz en Aronne Miola. Pal Zileri heeft een breed assortiment stoffen die gebruikt worden om de beste maatpakken voor heren te maken. Alle herenpakken kunnen op maat worden gemaakt. Daarmee wordt exclusieve kwaliteit en service gewaarborgd. De collectie van Pal Zileri bij HS Fashion bestaat uit maatpakken, jassen en colberts.

 

HS Fashion

Wij zijn HS Fashion. Een exclusieve herenmodezaak in Eindhoven, gericht op Italiaanse designer labels.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
ErrorHere